Termeni si Conditii

GEPEX S.R.L. este Marca Inregistrata la OSIM cu numarul 54138 din 17/01/2003.

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul pizzagepex.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Pizzagepex.ro si asociatii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea GEPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului pizzagepex.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea GEPEX S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
Pizzagepex.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul pizzagepex.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului pizzagepex.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii GEPEX S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la pizzagepex.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului pizzagepex.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea pizzagepex.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii GEPEX S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a pizzagepex.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea GEPEX S.R.L. si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI / ACCESUL LA SITE

Societatea GEPEX S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii GEPEX S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul pizzagepex.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea GEPEX S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre pizzagepex.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Pizzagepex.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea GEPEX S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii GEPEX S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii GEPEX S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. GEPEX S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului pizzagepex.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

GEPEX S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. GEPEX S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de pizzagepex.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea GEPEX S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

GEPEX S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. GEPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. GEPEX S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, GEPEX S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului.

IN ATENTIA PERSOANELOR SENSIBILE:

Conform noile reglementări sunt prevăzute în Regulamentul UE 1169/2011, vă informăm că produsele noastre pot conţine următorii alergeni: lapte de vacă, gliadina din grâu, gluten din grâu, secară și orz, drojdie, albuș de ou, nuci caju, gălbenuș de ou, usturoi, soia, nuci braziliene, migdale, porumbu, alune, ovăz, linte, kiwi, ardei iute, semințe de susan, semințe de floarea – soarelui, arahide. 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul pizzagepex.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile.
Societatea GEPEX S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
GEPEX S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea GEPEX S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre GEPEX S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta – Judcatoria Bacau – , in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. GEPEX S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea produselor afisate, motiv pentru care societatea va informa clientii in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive . Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de GEPEX S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii GEPEX S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de GEPEX S.R.L. de la respectivul client. Dupa livrarea produselor, societatii GEPEX S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea GEPEX S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre pizzagepex.ro.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate este in general de 30 de minute din momentul inregistrarii comenzii in serverele pizzagepex.ro. In conditii speciale pizzagepex.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Pentru orice nelamuriri va asteptam cu un mesaj la adresa office@pizzagepex.ro.

pizzagepex.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in produsul standard, unele specificatii pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

COMENZI ONLINE

Confimarea comenzii online se face telefonic – veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. In cazul in care nu confirmati telefonic, comanda dvs, va ramane in asteptare pana la o confirmare ulterioara, adica, ea nu se va livra catre adresa mentionata de dvs.

Politica GEPEX privind prelucrarea

 datelor cu caracter personal

SC GEPEX SRL respecta prevederile  Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.

 1. DEFINITIi

Conform Regulamentului (UE) 2016/679:

 • Operator=  Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului este GEPEX S.R.L., cu sediul in Bacau, str. Bradului nr. 51, inmatriculata la Registrul Comertului Bacau cu Nr. J04/208/1993, cod fiscal RO 3413664 denumit in continuare „Operatorul” sau „Gepex”.
 • Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPRinseamna orice informatii referitoare la o  persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Orice utilizator al prezentului site, orice persoana care solicita un serviciu, un produs etc, poate fi persoana vizata.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie, in orice alt mod, alinierea sau combinarea, redirectionarea, stergerea sau distrugerea. 
 • Categorii de date prelucrate= Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

Nota*  Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal ( nume, prenume, adresa, nr. telefon, adresa de e-mail, etc, in situatia in care dumneavoastra ni le transmiteti prin e-mail sau prin completarea rubricilor din formularul de comanda.

 1. SCOPUl PRELUCRARII DATELOR

SC GEPEX SRL va prelucra datele cu caracter personal strict in cadrul relatiei comerciale cu persoana vizata.

Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in urmatoarele scopuri

2.1. Date pentru plasarea unei comenzi:

  Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate in baza noastra de date,  tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale.

2.2 Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de informare promotionala (newsletter, sms marketing), datele dumneavoastra sunt utilizate de GEPEX SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct prin care va tinem la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter/sms. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii „Marketing”, debifarea casutei din dreptul optiunii dorite newsletter sau SMS sau trimiterea unui email la adresa newsletter@gepex.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

 1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati urmatoarele drepturi :

 1. dreptul de a solicita accesul la date, rectificarea, restrictionarea prelucrarii si stergerea datelor cu caracter personal.
 2. dreptul la portabilitatea datelor
 3. dreptul la stergerea datelor (de a fi uitat)
 4. dreptul de a se opune prelucrarii datelor
 5. dreptul de a retrage consimtamantul
 6. dreptul de a se opune luarii unei decizii in mod automat
 7. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: protectia.datelor@gepex.ro, sau la adresa postala: Bacau, str. Bradului, nr.51, cod postal 600245, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

Veti primi un  raspuns  referitor la actiunile intreprinse de operator , in  termen de 30 de zile de la solicitare.

 1. transmiterea DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Datele cu caracter personal pot fi transmise tertilor cu care GEPEX  are in derulare contracte comerciale in care persoana vizata este parte implicata (de ex. institutiilor de finantare, banci, etc.) si autoritatilor (in cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege)

Pentru mai multe detalii puteti consulta Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)  accesibil la http://dataprotection.ro